Prioderm Shampoo Plus

Hoe werkt Prioderm Shampoo Plus?

Prioderm Shampoo Plus doodt hoofdluizen en neten door verstikking en uitdroging. De shampoo bevat geen pesticiden en heeft een inwerktijd van 10 minuten. Daarnaast vermindert de shampoo de statische lading van het haar, zodat voor hoofdluizen lastig is in het haar te kruipen. Het voorkomt hiermee dus een nieuwe besmetting. Prioderm Shampoo Plus bevat geen siliconen en laat dus geen vettig laagje op het haar achter.

Prioderm Shampoo Plus instructievideo

Bekijk in onderstaande video hoe je Prioderm Shampoo Plus het beste kan gebruiken.Hoe gebruik je Prioderm Shampoo Plus?

Stap 1: Bedek de schouders met een handdoek en breng de Prioderm Shampoo Plus aan op droog haar.

Stap 2: Masseer Prioderm Shampoo Plus grondig in het droge haar en op de hoofdhuid zodat het gehele haar, van hoofdhuid tot aan de uiteinden, is bedekt. Hierna heb je 10 minuten om stap 3 en 4 uit te voeren.

Stap 3: Kam nu de knopen en klitten met een een schone, normale kam uit het haar.

Stap 4: Verdeel het haar in vier delen. Kam het haar vervolgens met een netenkam (kam met metalen tanden) per deel heel goed door. Start met kammen zo dicht mogelijk bij de voorkant van het hoofd. Kam de haren altijd van boven naar beneden door. Schuif de gecontroleerde plukken opzij zodat je weet waar je bent gebleven.

Stap 5: Ben je klaar met kammen? En zijn de 10 minuten voorbij? Breng dan eerst een klein beetje water aan op het haar om de shampoo te laten schuimen. Spoel de shampoo grondig uit met voldoende water.

Voor de meest effectieve behandeling dient het haar nog 2 weken dagelijks te worden uitgekamd. Kijk hier voor een stapsgewijze kaminstructie. Herhaal de behandeling indien er na 7 dagen nog levende luizen of neten worden aangetroffen.

Is dit het beste product voor mij?

Wil je weten of Prioderm Shampoo Plus het meest geschikte product voor jouw situatie is? Bekijk de productwijzer en krijg direct advies.

Doe de test en kijk welk middel tegen hoofdluis het beste bij jou past.