Prioderm Dimeticon Lotion

Hoe werkt Prioderm Dimeticon Lotion?

Prioderm Dimeticon Lotion doodt hoofdluizen en neten. De lotion bevat geen pesticiden en werkt in 15 minuten. Prioderm Dimeticon Lotion bestaat voor het grootste gedeelte uit dimeticon (meer dan 95%). Dit is een silicoon dat doordringt in de ademhalingsorganen van de hoofdluizen en neten zodat ze stikken.

Prioderm Dimeticon Lotion instructievideo

Bekijk in onderstaande video hoe je Prioderm Dimeticon Lotion het beste kan gebruiken.

Hoe gebruik je Prioderm Dimeticon Lotion?

Stap 1: Bedek de schouders met een handdoek en breng de Prioderm Dimeticon Lotion aan op droog haar. Masseer het grondig in het haar en op de hoofdhuid tot het gehele haar is bedekt.

Stap 2: Laat het ten minste 15 minuten intrekken.

Stap 3: Breng een ruime hoeveelheid shampoo zonder water aan en masseer de shampoo in het haar.

Stap 4: Spoel daarna het haar uit met water. Het kan zijn dat het haar een aantal maal met shampoo gewassen moet worden voordat het niet meer vettig aanvoelt.

Stap 5: Verdeel het haar in vier delen. Kam het haar vervolgens met bijgevoegde luizenkam per deel heel goed door. Start met kammen zo dicht mogelijk bij de voorkant van het hoofd. Kam de haren altijd van boven naar beneden door. Schuif de gecontroleerde plukken opzij zodat je weet waar je bent gebleven. Als er luizen of neten in de kam zitten, verwijder je deze direct met veel water. Het kost ongeveer 20-25 minuten om de haren goed en zorgvuldig door te kammen.

Voor de meest effectieve behandeling dient het haar nog 2 weken dagelijks te worden uitgekamd. Kijk hier voor een stapsgewijze kaminstructie. Herhaal bij voorkeur de behandeling na 9-10 dagen om de levenscyclus van de hoofdluizen te doorbreken.

Is dit het beste product voor mij?

Wil je weten of Prioderm Dimeticon Lotion het meest geschikte product voor jouw situatie is? Doe de productwijzer en krijg direct advies.

Doe de test en kijk welk middel tegen hoofdluis het beste bij jou past.