• Aantal hoofdluizen in Nederland fors afgenomen

  Uit gegevens van Luizenradar.nl, een website die in kaart brengt waar momenteel in Nederland hoofdluis heerst, blijkt dat het aantal meldingen van hoofdluisbesmettingen tot dusver in 2018 met 43 procent is gedaald ten opzichte van vorig jaar. Lees snel verder!

 • Ruim 65% van de volwassenen heeft wel eens hoofdluis gehad

  Jaarlijks hebben ongeveer 240.000 basisschoolleerlingen last van hoofdluis. Maar hoe zit het eigenlijk met volwassenen? Hebben volwassenen ook last van hoofdluis? Luizenradar.nl dé website met de meest actuele informatie over hoofdluis meet waar in Nederland hoofdluis heerst, stelde deze vraag in een online onderzoek. Hieruit is gebleken dat ruim 65 procent als volwassene wel eens last heeft gehad van deze kriebelende beestjes.

 • Nieuw: Prioderm Shampoo Plus voordeelverpakking

  Uit onderzoek bleek klantbehoefte aan voordeelverpakking. Daarom introduceert Prioderm nu een voordeelverpakking van Prioderm Shampoo Plus. Het nieuwste product van Prioderm werkt niet-chemisch, doodt hoofdluizen en neten en beschermt tegen een nieuwe hoofdluisbesmetting.

 • 4 fabels over hoofdluizen

  Hoofdluizen: iedereen kan er last van krijgen! Er bestaan veel onduidelijkheden en fabels over deze kleine beestjes. Houden ze bijvoorbeeld meer van vieze haren dan van schone? En kunnen ze resistent worden tegen antihoofdluismiddelen? Lees hier de vier fabels over hoofdluis:

 • Speciale hoofdluiscursus ‘Luizen pluizen’ voor vaders en moeders

  Drogisterijketen DA en Prioderm hebben samen een hoofdluiscursus ontwikkeld: de cursus ‘Luizen pluizen’ geeft ouders stap voor stap uitleg hoe een hoofdluiscontrole uit te voeren. Na afronden van de cursus krijgt de deelnemer een speciaal hoofdluiscertificaat. Bij inlevering van dit certificaat bij de DA drogist in de buurt, ontvangt de deelnemer een gratis DA Masker.

   

Pagina's