Benieuwd naar ervaringen van anderen met Prioderm dimeticon? Bekijk hier de reviews!

5
Geweldig spul! Ik heb het zoals op de verpakking gedaan. Hele flacon gebruikt, vervolgens in een knot gedraaid en laten inwerken, wel 45 min omdat ik nog de afwas ging doen en beddengoed en knuffels in de was. Vervolgens onder de douche zonder nat te maken eerst flink wat shampoo erin zoals op de beschrijving stond. Toen uitwassen en nogmaals 2 keer met shampoo (Andrelon voor droog en beschadigd haar) gewassen en 1 x conditioner van dezelfde serie aan het eind. Eigenlijk was 't na 1 keer spoelen al schoon van dat spul, maar toch maar gedaan. Ik lees nu pas dat mensen die dreft nodig hadden, nou ik gelukkig niet!

3
Ook ik kreeg hier te maken met luizen en met een tweeling met lange volle haarbossen is dat een ramp. Ik heb de lotion ook gebruikt zowel bij de meisjes al mijzelf en vond het vreselijk vet spul. Nu kan ik geen luis meer vinden maar de jeuk blijft zowel bij mijn ene dochter als bij mij. Wat ik ook geprobeerd heb niks helpt tegen de jeuk. Mijn meisje en ik worden er gek van des te meer omdat er geen luis meer te vinden is. Een moeder op school gaf als tip dat ook haarlak in de haren spuiten een goede remedie is tegen luizen, daar kunnen ze ook niet tegen vertelde ze. Maar goed wij zijn van de luizen af maar niet van de jeuk balen dus.

5
Nu 2 keer bij mijn dochter gebruikt. Het was over. Belangrijk is echt om geen enkel stukje haar over te slaan. Alleen die neten he...wat een krengen. 2 weken lang elke gekamd, met nagels de neten er uit gehaald. Zij heeft zoveel en dik haar. Na 2 weken daarmee gestopt. Te vroeg? Of elkaar weer besmet? Want vandaag zag ik ineens een luis lopen bij haar. Ik had ook al een tijdje jeuk. En ja hoor, ik had ze ook...en niet weinig ook...natuurlijk niks gezien in mijn zwarte haar....gelijk een voorraad gekocht voor de toekomst, naar de winkel met jeuk is geen pretje! Ik ben nu van de jeuk af maar ook ik heb dik en veel haar. Na 10 dagen weer nabehandelen...hopelijk komt het goed. Ik voel me er niet fijn bij.

5
Al verschillende keren luizen gehad bij de kinderen en ook bij mezelf. Ook goedkopere middelen geprobeerd maar haalde daar na behandeling nog steeds levende luizen van het hoofd. Met de prioderm lotion nooit problemen mee gehad. Product doet wat het zegt, flink inmasseren op de hoofdhuid en flink in het haar. En herhalen na 9 dagen. Werkt super! Het is wel vet, dat is een nadeel maar voor het kammen wel weer makkelijk. Ik raad het iedereen aan, gebruik geen ander product meer.. geen ervaring met de shampoo daar hoor ik wel minder goede geluiden over.

5
Heb bij mijn dochter een paar keer luizen geconstateerd. Dit middel werkt echt, maar ik doe het toch net iets anders als op de beschrijving staat. Het is een enorm tijdrovend karwei, maar wel in een keer zo goed als alles weg. Wat ik doe is eerst het hele haar uitborstelen. Dan verdeel ik het haar vanaf de kruin tot de nek dmv een scheiding in 2 gedeeltes, die ik vastzet met klemmen. Ik neem een puntkam en haal aan bijde kanten een strookje van ongeveer 1cm haar los. Hierop de lotion (op de huid, want daar zitten ze) en kammen met bijgeleverde kam. Vind ik iets veeg ik dit af aan stukken keukenrol. Zo ga ik door tot aan de kruin. Dan begin ik aan een zijkant en ga precies hetzelfde te werk en vervolgens de andere kant. Denk niet halverwege ik vind nog steeds niks en het kan dus wat sneller. Blijf op deze manier doorgaan. Als er luizen zijn jaag je ze namelijk op, ze hebben een hekel aan licht, dus zullen weggaan bij de scheidingen. Maar op een moment kunnen ze niet meer weg, tenzij de lotion in. Omdat ik dan van ongeveer drie kwartier kammen en lotion gebruiken zo gaar ben, zit het vaak nog een half uur, ondertussen een spelletje en koffie. Dan wassen minstens 2x met afwasmiddel en daarna nog een keertje shampoo en conditioner. De Kam maak ik goed schoon met afwasmiddel, stop hem ineen boterhamzakje, dichtknopen en die blijft die nacht in de diepvries. Evenals knuffels en de bontkraag van de jas. De rest was ik nog gewoon op de oude manier uit, 60 graden klaar. De kussens van de bank even met het stoomstrijkijzer. De dagen na de behandeling heb ik op dezelfde manier met scheidingen en puntkam gecontroleerd maar zelden iets gevonden en zowel gelijk verwijderd en eerlijk gezegd geplet tussen mijn nagels. Heb iedere keer nog voldoende gehad aan 1 behandeling, gelukkig maar want het kost behoorlijk wat tijd, energie en komt je humeur niet ten goede, maar wat ben je blij als ze weer weg zijn.

3
makkelijk in gebruik. Doodt alle luizen maar nog niet de helft van de neten, tevens zijn deze erg moeilijk uit te kammen. Gevolg, na een week weer nieuwe luizen. Gelukkig kunnen deze nog geen eitjes leggen dus als je na 10 dagen de behandeling herhaalt zou dat voldoende moeten zijn. Geen last gehad van vet haar, na de behandeling eerst gewassen met afwasmiddel met citroen erin! Conclusie, dood luizen maar flink kammen en herhalen na 10 dagen echt nodig!

5
Na het inwerken direct een dot afwasmiddel, de gele van AH eigen merk, op je hoofd en inmasseren. Daarna pas met een klein beetje water soppen en uitspoelen. Nog een x wassen met head&sholders shampoo en weg is de vettigheid!

5
Ik heb al zo vaak luizen gehad dat ik er niet eens meer van sta te kijken als ik het weer eens heb opgelopen in de kinderopvang. Altijd koop ik prioderm demeticone en nog nooit een herbesmetting gehad. Echt top spul. Het vettige vind ik juist prettig want met mijn lange dikke haar is het zoveel beter om uit te kammen! Na 2x wassen is het vette er al weer uit.

2
Ik heb mijn haar wel 5 keer gewassen nadat ik de lotion in had gedaan. (ook met 3 verschillende shampoos). Daarna heb ik mijn haar op laten drogen en was het echt suupervet. Later nog 2 keer gewassen en het helpte NIKS. Toen even een kijkje gedaan op deze site en zag staan dat dreft hielp. Ik meteen dreft in mijn haar gedaan en daarna uitgespoelt en daarna weeer met shampoo gewassen. En toen was mijn haar nog vet, terwijl ik meteen daarna weg moest. Ik raad dit product absoluut niet aan, want ik voelde me vreselijk lopen met dat vette haar terwijl ik tog echt weg moest. Dit is echt een heel groot nadeel aan dit product! Voor de rest dood het wel de luizen en neten.

5
Vandaag wat een hell luizen kinderen in de leeftijd 1.5, 3, 5,5 allemaal hadden ze er wat en de oudste behoorlijk wat! Lang gekamt maar namen kwartier dit spul en ze kwamen hartstikke dood uit ons haar. Dan maar effe vet haar!

5
In het verleden heb ik de kinderen uitgekamd. Op zich werkt dat prima: azijn verdund met water in het haar (kijk uit voor de oogjes), luizenkam erbij en kammen maar. Voor degenen met kort of dun haar de goedkoopste oplossing, al ben je wel minstens twee weken elke dag aan het kammen. Maar dochter heeft nu dik haar tot ver over de schouders en het is een walhalla voor die beestjes. Kammen is geen doen meer. Afgelopen jaar had ze weer luizen en toen ben ik er acht weken zoet mee geweest! Nu alweer luizen helaas, toen toch maar gekozen voor een middeltje, en het werd Dimeticon omdat luisjes daar niet resistent van worden. Het stinkt niet, wel heel vettig, het aanbrengen en uitspoelen ging verder erg makkelijk. De vettigheid krijg je er uit door eerst met afwasmiddel te wassen, en erna heel lang te douchen met verschillende shampoos achter elkaar. De volgende dag herhalen, conditioner er in en het haar ziet er weer prima uit (als je dit in het weekend doet, hoeft je kind niet met een vettige bos haar naar school.) Je moet wel een paar dagen kammen. De eerste dag een uur gekamd, heel veel beestjes, de tweede dag al minder, de derde dag..geen een meer! Wat was ik hier blij mee. Het herhalen is waarschijnlijk niet eens nodig maar ik houd haar de komende maanden wel scherp in de gaten, haha.

5
Na het inwerken hebben wij in plaats van shampoo meteen dreft (oranje) in het haar gedaan met vochtige handen zodat het goed gaat schuimen. Vervolgens nog drie keer gewassen en crèmespoeling gebruikt. Resultaat: luizen- en netenvrij en schoon en vervrij haar. Bijkomend voordeel is dat je in tegenstelling tot de oude producten de lotion niet ruikt.

4
Ik kreeg gisteren de grootste schrik van mijn leven... Direct naar de apotheek voor het noodpakket, ik kreeg de prioderm lotion mee en het werkt perfect gisteren in 1x alles uitgeroeid. Ik kam nu nog wat grijzige eitjes op en blijf kammen. Maar mijn haar is zo vreselijk vet, heb t al 6 x gewassen.. en moet over 9 dgn nog een x weer behandelen. Wat kan.ik doen tegen de vette haren?

5
Inmiddels (helaas) veel ervaring met hoofdluis bij onze meiden. Maar ik schiet er niet meer van in de stress: met prioderm dimeticon zijn ze écht weg. Ik verdeel de lotion zorgvuldig (!) over het (erg) lange haar en zorg dat ieder haar vanaf de wortel tot de punt doordrenkt is. Dan kam ik het haar van boven naar beneden met de luizenkam en haal op deze manier de eerste dode luizen al uit het haar. Vervolgens vlecht ik het haar in 2 staartjes en maak daar knotjes van. Dan laten we de lotion (vanaf dát moment dus) minimaal 1 uur zijn werk doen. Vervolgens kam ik het haar nogmaals met de luizenkam (haal er meestal niets meer uit) en stuur de dames met een flinke dot Dreft op hun haar onder de douche. Naderhand ruim in de cremespoeling en het natte haar nogmaals doorkammen (hoofdhuid is dan wel gevoelig van het kammen). Gevolg: geen luisjes meer. Ook niet in de komende dagen waarin ik ze om de avond grondig kam. Na 9 dagen herhalen we bovenstaande. Maar eigenlijk heb ik elke keer bij de 2e keer niets meer gevonden.

4
Ik had last van luizen maar na een paar dagen elke ochtend en avond gekamt te hebben, kon ik niks levends meer in m'n haar ontdekken op neten en eitjes na... Nu heb ik prioderm dimeticon gebruikt en de neten en eitjes lijken wel verdwenen heel gek... Hoe kan dit?

0
Bedankt voor het delen van je ervaring! Ik vermoed dat de hoofdluizen en neten er tijdens het uitspoelen (na de behandeling) zijn uitgegaan. Heb je ook direct na de behandeling nog gekamd? Tijdens het (uit)kammen kunnen ze namelijk ook uit het haar vallen. Goed om te horen in ieder geval! Mocht je verder nog vragen hebben, laat het dan gerust weten via info@prioderm.nl.

2
Hi, bij mij was de luizen na 1 behandeling de volgende dag ook nog aanwezig. Dus nu maar nog een keertje proberen en hoop dat het lukt. Maar met 15 minuten zijn ze wel het snelste weg... Dus hoop ik voor het best. Een heel goeie manier om de vettigheid in een keer heel goed weg te halen is eidooier (geel) na het uitspoelen met water 5 minuten op het haar te laten. Dan uitspoelen en met shampoo wassen. Na 2 keer te shampooën helemaal geen olie meer in het haar.

4
Voorheen kocht ik altijd de lotion die wel stonk maar zeer goed werkte. Nu heb ik die lotion waar je haar ontzettend vet van worden. Het werkt wel maar mijn drie dochters willen niet behandeld worden omdat ze met vet haar op school aankomen. Gevolg dat ik ze niet meer mag behandelen of moet wachten tot het weekend is.. Wanneer komt die rode lotion weer terug? Ik koop meteen 6 flessen. Werkt veeeeeeeel beter ..

5
Mijn grootste nachtmerrie kwam gisteren uit, mijn middelste dochter (8 jr) had hoofdluis!! Ze heeft echt enorm dik licht krullend haar en ook nog pittig lang! Na inspectie kwam ik tot ontdekking dat ook m'n jongste dochter van 6mnd en ikzelf ook een paar luisjes hadden. Oudste dochter en man waren 'schoon'. Gelijk Prioderm lotion in huis gehaald en allemaal behandeld voor de zekerheid en echt, alle luizen en neten dood. Heb vanochtend weer de haren uitgekamd en niks te ontdekken. Super blij hiermee! Wat ik al zei mijn dochter heeft echt heel dik lang haar en het was een klus om alles uit te kammen maar er zit niks meer. Het is vettig spul maar dat zie ik echt als een voordeel, maakt het nakammen heel makkelijk. Ikzelf heb het daarna 4x grondig gewassen en ik ben vetvrij. Ook heb ik het wat langer dan 15min laten intrekken, ongeveer een uurtje. Nu nog twee wk nakwammen en de behandeling over 10dg herhalen. Ik heb er vertrouwen in!

1
Besmet na jaren door mijn kleine nichtje!! Twee pakken in mijn haar gedaan, spul erg vet! Spul moet paar keer met shampoo uitgewassen worden! Na behandeling levende neten!!!!! Pfff ik mis echt de oude lotion, twee pakken 12 uur laten inwerken en gegarandeerd dood!!! Ik heb werkelijk alle producten gebruikt!! De neten gaan maar niet dood, ik ben moe van dit probleem heb ook een kleine baby durf hem niet eens vast te pakken!!! Ben oververmoeid door het niet dood gaan van de neten!!! Ik hoop dat ze zo snel mogelijk die ouderwetse lotion weer in de handel doen! Ik snap zowiezo niet waarom het lotion niet verkrijgbaar is....

1
Nw. Product is waardeloos. Ik heb nooit last gehad van die oude priorderm lotion, was altijd meteen van t gedoe af. Nu stad en land afgelopen voor die oude priorderm lotion, helaas. Het lijkt wel olijfolie met citroen en de luizen.... Die vinden t prima... Die blijven erin... Die mini . Ook andere producten geprobeerd maar niets werkt. Ik hoop dat priorderm snel weer zijn oude lotion op de markt brengt voordat er een ware explosie van t voorjaar komt op scholen enz. Ik krab me inmiddels gek en ben ten einde raad.

1
Na verschillende behandelingen en nabehandelingen nog steeds niet luis-vrij. Dochter wordt er gek van en ik zo langzamerhand ook...

2
Na gister eerste dag behandeling vandaag bij kammen toch nog 2 (ienemienie) bewegende luizen en 3 neten gevonden...... Mijn zoon die het ook had laten milimeteren bij de kapper vandaag, is toch de beste oplossing... maar ja heb zelf al zo lang ik weet lang haar dus dat is voor mij geen optie. Dus zit nu maar weer met het spul in mijn haar en dan wat langer dan een kwartier misschien dat dat helpt. Balen dat het dus niet direct in een keer werkt

1
Ik ben absoluut niet tevreden. Mijn haar is door de lotion heel erg vet geworden. Zo vet dat je het haar gewoon ziet glanzen. Ik heb mijn haar na de behandeling inmiddels al 7 keer gewassen met shampoo en dreft, maar het blijft vies en vet. Ik durf haast de deur niet meer uit. Ik zal dit product aan niemand aanraden en ook nooit meer gebruiken/kopen. Wat een miskoop.

1
Deze week al drie keer mijn meisje behandeld met dit product en vanavond nog steeds levende luizen geconstateerd. Vroeger gebruikte ik altijd de lotion die 12 uur moest inwerken en we waren er dan ook vanaf. Helaas schijnt deze lotion niet meer verkocht te worden. En zijn mijn dochter en ik nu heel verdrietig omdat we de luizen niet weg krijgen. Ze heeft zo'n last van haar hoofd nu na al het kammen en kammen en nog meer kammen

4
Hallo, ik heb een vraagje.. Ik heb mijn dochtertje behandeld met prioderm lotion en daarna 2 weken gekamd elke dag en kwam niks meer uit t haar en na 9 dagen weer gewassen maar toen kwamen er opeens 2 dode luisen uit?? Mijn moeder bleek dus ook besmet en daar was ze nog geweest 3 dagen daarvoor.. Kan dit zijn foor herbesmetting of dat de eitjes weer uit zijn gekomen? En is t nu de bedoeling dat ik weer van voor af aan moet beginnen..?? Dus weer 2 weken kammen en over 9 dagen weer t spul erin moet doen of is nog een paar keer kammen voldoende? Ik hoop natuurlijk t laatste...

5
Ik ben zeer tevreden over prioderm dimeticon. Op school heerste hoofdluis en mijn dochtertje kon er helaas niet aan ontsnappen.Na de natkam methode en diverse producten te hebben uitgeprobeerd,bleven de luizen aanwezig. Toen heb ik het advies van een vriendin gekregen om prioderm te gebruiken en warempel het werkt super! Makkelijk in gebruik,duurt niet zolang en alle luizen waren weg na gebruik. Ik had op internet al wat gelezen over het vettig haar na gebruik van prioderm,dus ik was daar al op voorbereid. Ik heb de haren van mijn dochtertje (na gebruik van prioderm) eerst gewassen met afwasmiddel en vervolgens met gewone shampoo, geen last gehad van vettig haar :)

2
Helaas na 2 producten de hebben geprobeerd nog steeds kleine luis te vinden. Heb ze zaterdag avond ontdekt zondag gelijk na de drogist gereden. Zei adviseren de shampoo gelijk mee aan de slag gegaan half uurtje Laten zitten op laten schuimen en er uit gaan spoelen. Daarna gelijk aan het kammen geweest kon niks eerst vinden. Dus ik dacht eindelijk ze zijn weg. Maar helaas schijn bedriegt dag later toch weer 1 gevonden. Pffff toen weer na de drogist die adviseren toch de lotion die is sterker dan de shampoo. Dus gisteren gelijk spul er weer in uur laten zitten uitgespoelt en gewassen en weer aan het kammen. Vond eerst nog niks. Maar nu ga ik weer kammen en ja hoor weer 1 levende gevonden!!!! Ik snap er niks van 3 x per dag alles kammen en nog vind ik 1. Ik heb alles zo als de verpakking aangehouden. Kam me rot en nog vind ik ze. Heb voor de zekerheid alles heet gewassen. Banken en stoelen grondige beurt gegeven. Dus wat moet ik er nu nog aan doen. M'n hoofdhuid doet gewoon pijn van het kammen want heb dik haar

1
Het is weer zover! ik heb me weer eens in de koop vergist en helaas het vette product van prioderm gekocht en gebruikt op mijn dochters lange haar.wat een lastig product!Vroeger hadden we 1 soort in de winkel die stonk wel enorm maar werkte perfect tegenwoordig is dit priodermproduct zo vet dat het er na 4x wassen nog niet uit is en blijven spoelen helpt niet. Wat een werk ! Nou hoop ik me nooit meer te vergissen.

4
Hoi, Ik moet morge naar school en ik ben 13 en zit dus op de middelbare dus is het nogal vies om met vettig haar naar school te gaan. Ik gebruik al 2dagen prioderm lotion maar mijn haar is heel vettig en ik heb meer dan 4x shampoo in me haar gedaan. Ook als ik lang onder de water me haren was gaat het niet weg en ik heb ook van die groene dreft gebruikt maar niks helpt is er een product dat het niet meer vettig word?

5
Ook wij hadden veel luis dit jaar. Nu maar een keer dimeticon gebuikt en ik ben fan! Kammen moet maar vinden kleine kinderen niet leuk maar na de prioderm dimeticon (en klittenspray) is kammen veel makkelijker. Dat vind ik een extra pluspunt van het vette. Veel mensen klagen over het vette maar ik zie dat niet als een nadeel. Het haar lijkt mij ook wat beter beschermt als het vet is en voor het nakammen elke dag is het in ieder geval ook veel handiger. Daarnaast doodt het de luizen echt want ik kamde er de volgende ochtend dode luizen uit bij één van mijn kindjes. Ik heb het wel een hele nacht laten zitten bij mijn drie kids. Leek mij net zo makkelijk ook omdat het niet stinkt en na al het kammen en aanbrengen waren ze moe. Nu elke avond kammen en over 9 dagen nog een keer dimeticon. Ik zie het helemaal goed komen met dit spul. Tip voor prioderm: een stickerkaart voor kinderen waarbij de 10 dagen cyclus van kammen en 2x behandelen visueel wordt gemaakt - dat kinderen ook elke avond na kammen een sticker mogen plakken en zo kunnen begrijpen en meedoen/ werken naar luizenvrij!

4
Na de behandeling geen luis meer gezien, super, maar ik heb wel een vraagje. Wanneer ik de herhaalbehandeling na 9 dagen heb gedaan, en alle eventuele nimfen er dan ook uit heb gekamd, hoe lang moet ik dan nog door blijven kammen? Want graag zou ik 2 dagen na die herhaalbehandeling mijn haarextensions weer willen plaatsen voor de kerstdagen. Met vriendelijke groet, Jok

4
We hebben positieve ervaring met de Prioderm dimeticon bij onze dochter met erg lang haar. Het is een geurloze olie-achtige vloeistof, die gemakkelijk is aan te brengen, scheiding voor scheiding en daarna vanaf de hoofdhuid tot aan de punten. Een glibberig klusje, maar heel effectief (er lag daarna meteen een dode luis op tafel). Daarna volgens voorschrift eerst shampoo op het haar aangebracht en pas na goed inmasseren uitgespoeld. Vervolgens nog een keer gewassen en omdat de shampoo toen al goed schuimde, daarna niet meer. Helaas droogde het haar daarna toch vettig op (slierterig). Na 3 dagen heb ik de tip met afwasmiddel uitgeprobeerd en die werkt geweldig! Hierbij heb ik het afwasmiddel (gewoon vloeibare groene Dreft) op het droge haar aangebracht en verdeeld, even laten intrekken en uitgespoeld, waarna ik het nog 1x heb nagewassen met shampoo (en afgesloten met conditioner). En met perfect resultaat: alle vettigheid is eruit! Mijn advies zou zijn om na de dimeticonbehandeling ipv shampoo eerst afwasmiddel op het haar aan te brengen, dan pas uitspoelen en daarna pas nawassen met shampoo. Dikke kans dat alle vettigheid dan in 1x weg is. Marjan

4
Prioderm heeft gewerkt, want de neten waren weg. Het haar van mijn huisgenoten was na 3-5 keer wassen ook niet meer vet, maar bij was het na 11!! keer wassen nog steeds ontzettend vet! Voor degenen die dit ook hebben: Was je haar een keer met vloeibare groene zeep en daarna met shampoo. Niet goed voor je haar, maar dagen met vet haar rondlopen is nog erger!

5
Ongeveer een maand geleden ontdekte ik dat ik luizen had (ieew, leuk joh werken met kinderen!) Panisch als ik ben heb ik gelijk een hele tube prioderm dimeticon in mijn haar gekwakt en het lang laten inwerken. Netjes herhaald na een week en twee weken blijven kammen. Nog steeds kam ik af en toe nog met de netenkam en ik vind niks meer (ondanks dat ik nog steeds de kriebels heb, met name als ik aan luizen denk) dus volgens mij heeft prioderm zijn werk goed gedaan. Ik vond bij de laatste keer kammen echter wel behoorlijk wat witte puntjes. Geen luizen, maar wel deze stipjes. Ze kwamen makkelijk van mijn haar en de kam af. Zijn dit dode neten? Op de ene site lees ik dat dode neten wit zijn, op de andere dat ze juist zwart zijn. Saartje

4
Ik weet het nog precies. De jeuk begon op zaterdagavond. De dag er na weer jeuk. 's-maandags mijn man even vlug laten kijken. 'Nee ik zie geen luizen' zei hij en ik krabte me een ongeluk. Ik heb hem dinsdags iets uitgebreider laten kijken, maar hij zei dat hij niks zag. Maar ik werd helemaal gek van die jeuk en gisteravond heb ik zelf nog eens gekeken en verhip, daar zag ik een klein kruipend beestje. Bah! Ik schaamde me kapot. Vanmorgen gauw een flesje prioderm gekocht en er mee aan de slag gegaan. Best lastig om je eigen haren zelf te doen. Daarna mijn dochter geinspecteerd en ja hoor, daar kropen ze! Lotion in gesmeerd en zoon geinspecteerd en ook daar zag ik die ellendelingen weer! Dus ook hem ingesmeerd. Goed in laten trekken, daarna wassen en met de bijgevoegde netenkam gekamd. De missie lijkt geslaagd! Geen levende luis te zien! Ooo ik hoop zo dat we er van af zijn. Eerlijk is eerlijk, ik vind het wel prijzig, maar ik heb nu al bijna geen jeuk meer, en dat is me ook wel wat waard. Danielle

2
Hallo, Helaas is mijn hele gezin (1,5 jr, 3 jr en twee volwassenen) flink getroffen door luizen. Mijn man en dochter hebben prioderm shampoo gebruikt en waren meteen luisvrij. Mijn zoontje had bijna niets en is ook luisvrij. Omdat ik zwanger ben mocht ik de shampoo niet gebruiken en heb ik prioderm demoticon gebruikt volgens het instructiefilmpje. Daarna twee keer gekamd. Vandaag weer kammen waarbij ik helaas wel zeven nog levende luizen er uit kamde. (Ik heb best lang en dik haar). Wat nu? Zijn er andere producten die ik mag gebruiken aangezien ik zwanger ben? Wij gaan over twee dagen op vakantie, dus ik hoop voor die tijd iets te kunnen doen.. Manon Ensing

0
Beste Manon, Wat vervelend dat jullie zo getroffen zijn door hoofdluis, en dat nu net voor jullie vakantie. Prioderm dimeticon is het enige behandelproduct van Prioderm dat gebruikt mag worden tijdens de zwangerschap. Uiteraard kun je ook de nat-kam-methode toepassen; gedurende 2 wekens dagelijks kammen met een netenkam. Je zou de behandeling met Prioderm dimeticon al eerder mogen herhalen. Het is aan te raden om de instructies in het filmpje goed op te volgen. Direct na de behandeling dienen alle hoofdluizen en neten uit het haar gekamd te worden, Een lastig karwei, maar wel essentieel. Ik hoop echt dat je gezin weer snel hoofdluis vrij is! Mocht je nog meer vragen hebben, je kunt ons ook altijd een e-mail sturen via info@prioderm.nl. We beantwoorden je vragen graag! Groetjes, Prioderm

3
Bij beide kids een week of 5 geleden helaas luizen ontdekt dus meteen gestart met een behandeling met Prioderm Dimeticon lotion, volgens de procedure. En vervolgens dagelijks kammen kammen kammen. De luizen waren weg! Helaas heeft er op school na 5 weken bij een van de kinderen een herbesmetting plaats gevonden omdat er in de klas een ware plaag heerst. Dus ik vond vandaag 1 klein levend luisje. Meteen weer opnieuw behandeld met Dimeticon, alles in de was en weer kammen, kammen, kammen. Wat ik me alleen afvraag is hoe je vervolgens de neten in de kam kunt zien als je kamt met Priolox Foam of gewone crèmespoeling. Neten zijn wit en de foam en crèmespoeling ook. Dus als ik de kam telkens schoonveeg in een stukje - ook wit - keukenpapier hoe kan ik dan zien of ik er nog wat uit haal? Ik vind het al niet gemakkelijk om luizen/neten te zien door enerzijds mijn slechte ogen maar ook omdat er wel eens zand van de zandbak of zo in het haar van de kinderen zit. Als ik ook maar iets zie zitten wordt ik al gelijk paranoia... Hoe kan ik zeker weten dat ik echt met luizen/neten te maken heb? Kaatje

0
Beste mevrouw, Bedankt voor uw geplaatste ervaring. Ik kan uw vraag over de hoofdluisjes en neten goed begrijpen, het zou goed kunnen dat ze inderdaad slecht zichtbaar zijn. Hoofdluizen kunnen alleen wel van kleur verschillen, dus dat is per situatie anders. Het ligt natuurlijk ook wel een beetje aan de hoeveelheid foam of cremespoeling die wordt gebruikt, dus misschien zou u daar iets in kunnen minderen zodat ze wellicht iets beter zichtbaar zijn. Alvorens u gaat (nat) kammen is het advies om al even goed de haren te checken. Zandkorrels en roos zitten vaak een stuk losser in het haar, hoofdluizen en vooral de neten zitten echt aan het haar vastgeplakt. Dat is het grote verschil. Ik hoop dat uw gezin weer snel hoofdluisvrij is! Mocht u nog meer vragen hebben, u kunt ons ook altijd een e-mail sturen via info@prioderm.nl Groeten, Prioderm redactie

4
4 Prima spul dat Dimeticon, ook hebben wij haren gekamd met kam instructies van natkammethode.nl ,nu hebben wij gelukkig geen hoofdluis meer. Berna

1
Ik heb een aantal keer mijn luizen behandeld met dit product. Ze zijn nog niet weg en ik heb alsmaar vet haar. Lisa

0
Beste Lisa, Wat ontzettend vervelend dat de hoofdluizen niet weg zijn na het gebruik van Prioderm dimeticon. Voor meer uitleg over Prioderm dimeticon kun je het instructiefilmpje bekijken: http://www.prioderm.nl/hoe-gebruik-ik-prioderm-dimeticon Als je Prioderm dimeticon volgens de gebruiksaanwijzing hebt gebruikt en de luizen zijn nog niet weg, dan adviseren we je een ander product, Prioderm Lotion, te gebruiken. Op deze website vind je meer informatie over dit product, waaronder ook een filmpje. Het kan voorkomen dat je haar vet wordt van Prioderm dimeticon. Het advies is om de haren net zo lang uit te spoelen totdat de haren niet meer vettig aanvoelen. Tip wellicht hierbij om het merk en type shampoo af te wisselen. Je kunt tussendoor ook een conditioner gebruiken. Wij hopen dat je snel van de hoofdluis af bent. Mocht je meer informatie/advies nodig hebben, dan kun je ons ook e-mailen: info@prioderm.nl

4
Ik vind Prioderm dimeticon echt een super product! Na 1 behandeling alle hoofdluizen en neten doodt, daarna nog even goed kammen en klaar! Laura de Bie

2
Helaas zijn wij nog steeds niet vrij van hoofdluis ,hebben al alles gebruikt van prioderm niets helpt. Ik weet niet wat we nog meer moeten doen. help

0
Beste Anja, Wat ontzettend vervelend dat je maar niet van de hoofdluis lijkt af te komen. Graag willen we je helpen met een gericht advies. Wil je ons misschien een mailtje sturen (info@prioderm.nl) en uitleggen welke producten je al hebt gebruikt? En op welke manier? Heb je de behandeling ook steeds gecombineerd met het dagelijks kammen met een netenkam? Ben je 'even' van de hoofdluis afgeweest, en vervolgens steeds weer opnieuw besmet? We zien je mailtje graag tegemoet. Groeten, Prioderm redactie

2
Hallo, een weekje terug kwamen ik en mijn huisgenoot erachter dat wij luizen in huis hadden. we zijn meteen naar de apotheek gegaan en hebben prioderm lotion gekocht en meteen ons haar behandelt ermee. dat ging allemaal prima. maar nu na een weekje heb ik ook nog een andere shampoo tegen luizen gebruikt die je de hele nacht in moest laten zitten. maar toen ik de volgende dag mijn haar ging uitspoelen bleef mijn haar heel erg vet. het maakte niet uit hoe vaak ik het waste met normale shampoo, na 5 keer bleef het even vet. die dag heb ik ook nog een behandeling gedaan met de prioderm lotion in de hoop dat het de laatste neten zou doden en na het uitspoelen mijn haar niet meer vet zou zijn. maar nu is mijn haar nog steeds even vet en ik vroeg me dus af of er iets te doen is om het vettige uit mijn haar te halen. alvast bedankt. groetjes, Julia

0
Beste Julia, Bedankt voor je geplaatste ervaring en vraag. Uit je berichtje maak ik op dat je meerdere producten, tegelijkertijd door elkaar heen hebt gebruikt. Eigenlijk moet één product voldoende zijn, en afhankelijk van het product herhaal je de behandeling na 1 week. Wat betreft je vettige haren, ik denk dat dat is gekomen na het gebruik van Prioderm dimeticon. We zijn ons hiervan bewust en hebben dit daarom ook opgenomen in de gebruiksaanwijzing. Het advies is om de haren net zo lang uit te spoelen totdat de haren niet meer vettig aanvoelen. Tip wellicht hierbij om het merk en type shampoo af te wisselen. Je kunt tussendoor ook een conditioner gebruiken. Ik hoop dat deze tips helpen om snel van je vettige haren af te komen. Veel succes! Groeten, Prioderm redactie

3
Hallo, Na het gebruiken van Prioderm Dimeticon bleef het haar van mijn dochters heel erg vet. Na 10 x wassen was het nog niet schoon. Kunnen we de herhaalbehandeling na 9 dagen ook doen met een ander Prioderm product, bijv. de lotion of de shampoo? groet, Ingrid

0
Beste Ingrid, Het klopt inderdaad dat de haren vettig kunnen zijn na de behandeling met Prioderm dimeticon. Het advies is dan om de haren net zo lang uit te spoelen met shampoo totdat ze niet meer vettig aanvoelen. Wat betreft de nabehandeling, dat mag ook met een ander Prioderm product. Veel succes! Groeten, Prioderm redactie