Prioderm Shampoo

Prioderm ShampooHoofdluis behandelen met korte inwerktijd
Prioderm Shampoo is een geneesmiddel en doodt hoofdluizen en neten.

  • Heeft kortere inwerktijd dan Prioderm Lotion, maar heeft geen nawerking;
  • Behandeling na 7 dagen herhalen;
  • Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 maanden;
  • Bevat 1,0% malathion. 

Wil je weten of Prioderm Shampoo het beste product is voor jou? Doe de productwijzer-test en krijg direct advies.

Waar kan ik Prioderm Shampoo kopen?
Prioderm Shampoo is verkrijgbaar bij de apotheek en drogist. Mocht Prioderm Shampoo niet meer voorradig zijn, dan is Prioderm dimeticon een goed alternatief.

Hoe gebruik ik Prioderm Shampoo?
Breng Prioderm Shampoo aan op nat haar, laat het 4-5 minuten inwerken en spoel het daarna goed uit met water. Herhaal deze stap. Na de behandeling kam je (dode) luizen en neten uit het haar met behulp van de metalen tanden van de Prioderm Luizen- en netenkam. Lees verder over het gebruik van Prioderm Shampoo en bekijk de instructiefilm. 

Het is erg belangrijk om de behandeling met Prioderm Shampoo na 7 dagen te herhalen. Meld je nu gratis aan voor een SMS of e-mailalert. Je ontvangt dan op de dag van de nabehandeling een gratis SMS of e-mail met herinnering van Prioderm. 

Hoofdluis voorkomen?
Juist wanneer iemand in de nabije omgeving al hoofdluis heeft, zoals een broer of zus, op school, in de straat of op de sportclub, wil je extra bescherming tegen hoofdluis. Naast regelmatig controleren op hoofdluis met behulp van de plastic tanden van de Prioderm Luizen- en netenkam kun je hoofdluis voorkomen met Prioderm Preventief. De spray beschermt minimaal 7 uur tegen luizen en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. 

Help anderen en meld hoofdluis anoniem op Luizenradar.nl
LuizenradarHeb je hoofdluis ontdekt? Maak dan anoniem een melding op Luizenradar.nl en help anderen! De online Luizenradar brengt in kaart waar op dit moment hoofdluis heerst in Nederland. Vul je postcode in en weet direct of er bij jou in de buurt hoofdluis is gemeld.